Deschiderea fântânilor arteziene și cișmelele din Brașov va fi amânată anul acesta. Vor fi puse în funcțiune aproape de vară

Fântânile arteziene și cișmelele din oraș vor fi puse în funcțiune aproape de vară, și nu înainte de Paște, așa cum se întâmpla în alți ani, relatează Radio România Brașov.

„Suntem în etapa de evaluare a propunerilor primite pentru încheierea acordului cadru în vederea mentenanței fântânilor arteziene și a cișmelelor din municipiul Brașov, vorbim de un acordcadru pe 4 ani de zile. După ce vom finaliza această etapă și în cazul în care nu vor exista contestații, vom putea face executarea lucrările de reparații și punerea în funcțiune a fântânilor ateziene din municipiul Brașov și a cișmelelor de apă”, a declarat pentru sursa citată, purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Brașov, Sorin Toarcea.

În municipiul Brașov sunt sunt 23 de cişmele şi 11 fântâni arteziene. În calcul nu este luată fântâna arteziană din zona Gării, aceasta fiind desfiinţată, după mai multe reclamații ale locuitorilor că ea devenise locul în care se adunau oamenii străzii.

Citeste și:  UB Career Expo revine cu noi oportunități de carieră pentru studenți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.