Detaşamentul de Pompieri Făgăraş are un nou radiotelefonist

Detaşamentul de Pompieri Făgăraş are un nou radiotelefonist. Sergent major Lancea Ciprian Marian, proaspăt absolvent al Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești, promoția aprilie 2023, a fost repartizat la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu, unde și-a desfășurat activitatea până pe data de 31.07.2024.

După o perioadă petrecută la ISU Sibiu, Ciprian a fost mutat în interes de serviciu la Detașamentul Făgăraș din cadrul ISU Brașov. Începând cu data de azi, a fost numit în funcția de subofițer operativ și radiotelefonist în cadrul detașamentului.

Cei de la ISU Sibiu au mărturisit că, încă de la început, acesta s-a remarcat prin seriozitate și devotament, integrându-se rapid în noul colectiv.

Citeste și:  Salt Bank: 100 de zile de la lansarea primului neobank 100% românesc, la Brașov

Experiența acumulată la ISU Sibiu, combinată cu cunoștințele teoretice și practice dobândite în timpul școlii, i-au permis să facă față cu succes noilor responsabilități.

În cadrul Detașamentului Făgăraș, el are sarcina de a asigura buna funcționare a echipamentelor de comunicație, un rol esențial în coordonarea intervențiilor de urgență.

Pe lângă atribuțiile specifice funcției de radiotelefonist, va fi implicat activ și în misiunile de stingere a incendiilor și în operațiunile de salvare.

Mutarea la Detașamentul Făgăraș reprezintă pentru Ciprian o nouă etapă în cariera sa, una plină de provocări, dar și de oportunități de dezvoltare și de acumulare de experiență. Cu o atitudine pozitivă și o motivație puternică, el este hotărât să contribuie la siguranța comunității pe care o deservește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.