Deznodământ neașteptat în cazul ‘tâlhăriei’ de la Rulmentul: Ce au descoperit polițiștii

Surpriză de proporții în cazul bărbatului care susținea că ar fi fost tâlhărit pe podul de la Rulmentul: totul a fost o simplă invenție. Polițiștii s-au autosesizat în urma materialului prezentat de brasovstiri.ro, pornind de la apelul făcut de soția presupusei victime pe Facebook. Femeia susținea că soțul ei a fosyt victima unei tâlhării și că trei bărbați i-ar fi sustras, portofelul, cu acte, bani și carduri, dar și telefonul mobil. Soția făcea apel la cei care ar putea găsi actele ce i-au fost sustrase soțului să i le predea. Chiar dacă presupusa victimă sau soția acesteia nu au reclamat fapta, polițiștii au demarat cercetările.

Citeste și:  Acţiune de amploare pentru destructurarea unei reţele specializate în contrabanda cu ţigarete

„În urma apariției în mediul online a unor informații conform cărora unei persoane i s-ar fi sustras documentele personale și o sumă de bani, în timp ce se afla pe raza municipiului Brașov, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov s-au autosesizat și efectuează verificări pentru stabilirea stării de fapt. Menționăm faptul că până la această dată, la nivelul Inspectoratului de Politie Judetean Brașov nu este înregistrată nicio sesizare cu privire la acest caz”, a declarat Alina Ivan, purtător de cuvânt IPJ Brașov.
La scurtă vreme victima a fost identificată de polițiști și audiată. La audieri oamenii legii au avut parte de o mare surpriză.

„Cu privire la aceste aspecte, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov s-au autosesizat și au demarat verificări, în urma cărora au identificat persoana în cauză. Aceasta este un bărbat în vârstă de 25 ani din localitatea Hărman, jud. Brașov, care în urma audierii a declarat faptul că nu a fost victima niciunei infracțiuni, iar aspectele relatate în mediul online de către soția sa, nu sunt conforme cu realitatea”, a mai adăugat Alina Ivan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.
De remarcat reacția promptă a polițiștilor brașoveni care s-au autosesizat imediat în această cauză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.