Dosar penal și ordin de protecție pentru un bărbat din Făgăraș care și-a lovit fosta concubină în scara unui bloc

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “ lovire sau alte violențe”, în urma unei sesizări cu privire la o agresiune ce ar fi avut loc în scara unui bloc.

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, la data de 19 august a.c., în jurul orei 16.00, un bărbat şi-ar fi agresat fizic fosta concubină, în timp ce aceasta făcea curățenie în casa scării unui bloc din localitate, în calitate de persoană desemnată cu activitatea de curățenie.

Polițiștii au demarat cercetări, iar în cauză s-a întocmit formularul de evaluare a riscului, în urma căruia a reieșit că există risc iminent, fiind emis un ordin de protecție provizoriu pe o durata de 5 zile, prin care agresorul a fost obligat să respecte mai multe măsuri de protecție a victimei.

Citeste și:  Corona Brașov a fost eliminată din Liga Campionilor la volei masculin! Brașovenii au pierdut dubla din turul trei preliminar cu Olympiacos Pireu

Cercetările sunt continuate la acest moment în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.