Echipa de salvare brașoveană se mărește: Un nou ofițer se alătură forțelor de intervenție

Echipa de salvare brașoveană se mărește! Un nou ofițer se alătură forțelor de intervenție. Constantin Andrei – Cristian are 23 de ani și este proaspăt absolvent al Academiei Tehnice Militare “Ferdinand I”, specializarea Sisteme pentru baraje de mine, distrugeri și mascare.

Începând cu data de 26.07.2024, tânărul sublocotenent este încadrat pe funcția de Ofițer specialist 2 – adăpostire – asanare pirotehnică la Centrul Operational compartimentul misiuni Protecție Civilă.

,,Încă din copilărie am fost fascinat de domeniul militar, cu un interes deosebit pentru partea pirotehnică. Această pasiune m-a motivat să urmez o carieră în acest domeniu, dedicându-mă studiului și pregătirii riguroase. Consider că sunt o persoană motivată și muncitoare, mereu în căutare de noi cunoștințe și abilități. Sunt nerăbdător să învăț de la specialiștii experimentați cu care voi colabora și să contribui activ la succesul echipei din care fac parte”, a declarat Andrei Cristian Constantin.

Citeste și:  BukFeszt 2024: Teatrul de limbă maghiară din România se prezintă la București – 7 zile cu spectacole inedite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.