Elevi din Belfast descoperă administrația locală și frumusețea Brașovului la Consiliul Județean

Un grup de elevi și profesori de la Colegiul Metropolitan din Belfast – Irlanda de Nord a făcut vineri, 12 aprilie, o vizită la Consiliul Judeţean Braşov. Oaspeţii au fost însoţiţi de „omologii” lor de la Colegiul Naţional de Informatică „Grigore Moisil” din Braşov împreună cu care realizează un schimb de experienţă.

Tinerii britanici şi colegii lor români au dorit să afle direct de la sursă ce înseamnă administraţia publică locală la Braşov, fiind interesaţi şi despre aspecte privind dezvoltarea turismului şi digitalizarea activităţii instituţiei.

Gazde bune le-au fost Todorică-Constantin Şerban – preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, şi Mihai Cătălin Văsii – prefectul judeţului Braşov, alături de Adrian-Ioan Veştea – ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, de la care au primit nu doar informaţii despre instituţiile administrative de la nivel judeţean, ci şi mesaje de încurajare şi sfaturi bune pentru viitor.

Citeste și:  Rezoluție – Consiliile Naționale ale Rectorilor din România și Republica Moldova, reunite la Chișinău la Universitatea Tehnică a Moldovei

Alina Szász, manager public la CJ Braşov, le-a prezentat destinaţia turistică judeţul Braşov cu cele mai importante atracţii ale sale, recunoscute şi unanim apreciate pe plan internaţional, iar directorul executiv-adjunct Petru Nechifor-Moraru le-a vorbit despre paşii făcuţi de Consiliul Judeţean pe calea digitalizării, modernizării şi eficientizării actului administrativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.