Entuziasm și recunoștință la primul antrenament al tricolorilor în Germania! Aproape 4.000 de suporteri au asistat la ședința de pregătire de pe Würzburg Arena

Naționala României a sosit luni seara în Germania, iar marți a susținut primul antrenament în cadrul pregătirilor pentru EURO 2024. Ședința de pregătire, deschisă publicului, a avut loc pe Würzburg Arena, stadionul care va găzdui echipa pe durata turneului.

Aproape 4.000 de suporteri români au răspuns prezent, dornici să își vadă favoriții care au readus naționala la un turneu final după o pauză de 8 ani. Fanii și-au manifestat entuziasmul aplaudând, fluturând steaguri și scandând numele României.

Tricolorii, în frunte cu căpitanul Nicolae Stanciu, și-au arătat recunoștința față de suporteri printr-un banner afișat la intrarea pe teren, cu mesajul „Vă mulțumim pentruîncredere!”. Bannerul a fost dedicat atât cluburilor care i-au format, cât și suporterilor necondiționați.

Citeste și:  Proiectul de robotică și programare Meet and Code "O călătorie în Univers cu BIT și EVO", pentru elevii pasionați de astronomie și tehnologie a luat sfărsit

Înaintea antrenamentului, fundașul Radu Drăgușin a participat la o conferință de presă, unde a transmis un mesaj emoționant către fani: „Sper să avem cât mai mulți fani pe stadioane la acest EURO și să ne susțină. Ei trebuie să înțeleagă un lucru: poate nu își dau seama cât de importanți sunt ei în momentele dificile, în momentele în care lucrurile nu merg bine. Un cântec sau un «Hai, România!» cântat de tot stadionul îți dă o energie incredibilă în momentul acela”.

România va debuta la EURO 2024 pe 17 iunie, împotriva Ucrainei, la Munchen. Tricolorii vor mai juca în Grupa E cu Belgia, pe 22 iunie la Koln, și cu Slovacia, pe 26 iunie la Frankfurt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.