Evenimente și vizite gratuite pentru copii, de 1 iunie, la Biserica Neagră Brașov

În data de 1 iunie, comunitatea Bisericii Evanghelice C.A. – Parohia Brașov invită copiii pentru a vizita și a explora una dintre cele mai importante clădiri istorice din oraș – Biserica Neagră. În intervalul orar 10.00 – 17.30, tinerii cu vârste sub 18 ani vor avea oportunitatea de a-și îmbogăți cunoștințele legate de acest lăcaș de cult, beneficiind de intrare gratuită.

În aceeași zi, începând cu ora 18.00, în cadrul festivalului Organ Nights, are loc un eveniment muzical dedicat Zilei Copilului. În cadrul concertului, alături de piesele muzicale selectate cu precădere pentru o audiență tânără, organistul și dirijorul Corului Bach al Bisericii Negre, Steffen Schlandt, va oferi publicului detalii despre orga Buchholz care, în 2024, a împlinit 185 de ani de la inaugurare. Publicul are ocazia de a se familiariza cu muzica de orgă prin intermediul acestui concert croit special pentru categoriile tinere de vârstă. Biletele pentru copiii cu vârste sub 18 ani sunt gratuite pentru toate concertele din stagiunea Organ Nights.

Citeste și:  Începe cea de-a 5-a stagiune estivală de la Bastionul Țesătorilor

Biletele gratuite pentru vizitare, cât și biletele gratuite pentru concert pot fi ridicate de la magazinul de cadouri al Bisericii Negre, INSPIRATIO, situat în Curtea Johannes Honterus, nr. 8 (vizavi de intrarea în biserică). Biletele pentru celelalte categorii de vârstă pot fi achiziționate online de pe booktes.com sau de la INSPIRATIO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.