Evenimentul caritabil Music Bingo, concept nou în Brașov, finalizat cu succes

Tinerii de la Rotaract Kronstadt au organizat un music bingo în 25.05.2024 într-o cafenea din centrul vechi. Evenimentul a fost destinat liceenilor și studenților.

Rotaract Kronstadt, aripa tânără a Rotary Club Brașov anunță finalizarea cu succes a evenimentului Music Bingo, prima ediție, o combinație între jocul bingo și muzică, desfășurat în data de 25.05.2024.

“Ne-a bucurat faptul că s-au ocupat toate mesele iar oamenii au fost încântați de acest concept nou. Toți participanții ne-au transmis că vor să repete experiența aceasta, de acceea am stabilit ca până la sfârșitul verii să organizăm și Ediția a II a. După desfășurarea Music Bingo am primit lista cu produsele necesare Magazinului Clasei de la Școala din Budila, ne-am mobilizat și am mers la cumpărături. Școala din Budila se luptă cu abandonul școlar și se organizează multe acțiuni care sunt în folosul elevilor. Ne dorim să fim alături de ei în continuare și pe această cale mulțumim comunității brașovene pentru sprijinul care ni-l ofera la fiecare proiect organizat!” a declarat Mădălina Iatan, președinte Rotaract Kronstadt.

Toți participanții au primit un bilet cu o listă de melodii, fiecare bilet având altă listă. Evenimentul în sine a înseamnat ascultarea unui șir de melodii, iar cel care identifica primul melodiile de pe biletul lui striga BINGO. Fiecare BINGO a fost premiat cu unul dintre premiile: vouchere la escape room, obiect (ales de câștigător) realizat la imprimanta 3D, tricouri personalizate cu orice își dorește câștigătorul.

Cu toate fondurile strânse din urma evenimentului au fost achiziționate produse de igienă pentru elevii de la Școala din Budila. Proiectul Magazinul Clasei a fost implementat cu scopul de a motiva elevii să frecventeze școala.

Cei care doresc să afle despre următoarele evenimente organizate de tinerii de la Rotaract Kronstadt sunt invitați să intre pe pagina lor de Facebook/ Instagram Rotaract Kronstadt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.