Evoluția lui Alex Creț la Jocurile Olimpice Paris 2024 s-a oprit în optimi

Alex Creț este devastat! A pierdut în optimile de finală din limitele categoriei 90 kg un meci pe care părea că-l controlează. În ultimele secunde brazilianului Rafael Macedo a reușit un ippon și a câștigat partida.

”I-a prins brațul la sol și n-a mai putut să iasă. Suntem foarte supărați”, atât a putut să spună după meci antrenorul Emil Morar. Alex Creț a mers în lacrimi la vestiare.

”Regret enorm că am pierdut. Aveam meciul sub control, eram bine pregătit, îi studiasem felul de a lupta și cu toate astea am pierdut. A fost un moment de neatenție și, pe încercarea mea de a-l pune în dificultate, m-a prins cu brațul la sol și a trebuit să mă recunosc învins!”, a spus Alex Creț, la întâlnirea cu presa din zona mixtă, când a revenit după ce s-a mai liniștit.

Citeste și:  Sportivi din 15 ţări, la Râşnov, în weekend, la Cupa Mondială de vară la sărituri cu schiurile

”Eram pregătit să merg la medalie, dar după acest eșec, am nevoie de o perioadă de timp să îmi revin. Sper să-mi pot lua revanșa la Los Angeles 2024.”

Printre cei care l-au susținut din tribune s-au numărat părinții, iubita, Alina Dumitru, prima campioană olimpică din istoria judoului românesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.