Explozie urmată de jaf la o bancă din Brașov

Locuitorii din cartierul Valea Cetății au fost treziți cu noaptea în cap de o explozie puternică, în jurul orei 4.oo. Din informațiile pe care le deținem, a fost un jaf la sediul CEC Bank din Răcădău (Bd. Valea Cetății nr. 28, bl. B26).

A fost aruncat în aer bancomatul, după cum ne-a relatat un locuitor din zonă, după care s-ar fi dat lovitura. La fața locului sunt echipele operative de la Poliție, specialiștii în dispozitive pirotehnice, pentru cercetările aferente, scrie newsbv.

„La data 29.12.2018, ora 03.34, Dispeceratul I.P.J. Brasov a fost sesizat cu privire la faptul ca intr-o unitate bancara de pe raza municipiului Brasov a avut loc o explozie. In temeiul sesizarii s-a constituit echipa operativa formata din politisti de Investigatii Criminale, Criminalistica si politisti de Ordine publica care au constatat faptul ca cele sesizate se confirma, usa si geamul de la accesul dinspre strada in sucursala bancara, cat si un bancomat au fost dislocate din locul in care se aflau, parti din acestea fiind imprastiate pe trotuarul si carosabilul din fata sucursalei. In acest moment se efectueaza cercetari in vederea stabilirii cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs evenimentul si identificarea autorilor”, au anunțat în această dimineață polițiștii.

Citeste și:  Două drone de tip avion, cu decolare verticală, au intrat în dotarea Poliției de Frontieră Române

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.