Expozitia „Umbre în zbor”, de Oana Obacu, la Turnul Artelor

ART DEBUT BRAȘOV este un proiect cultural ce are ca scop promovarea artiștilor emergenți locali și energizarea scenei artistice a orașului nostru. Proiectul își propune să creeze un spațiu care să faciliteze și să încurajeze exprimarea artistică, unde trecutul se întâlnește cu viziunile contemporane, aducând în prim-plan creativitatea brașoveană.

Primul eveniment: Expoziția „Umbre în zbor”, de Oana Obacu, la Turnul Artelor, care va fi deschisă spre vizitare la Turnul Artelor, din 26 august până pe 15 septembrie 2024.

Ce vei găsi aici?

124 de lucrări unice, dintr-un total de 365 create pe parcursul unui an, surprinzând esența ciorilor și corbilor – păsări pline de simbolism și mister. Fiecare desen este o reflecție a trăirilor și introspecției Oanei, un jurnal vizual ce explorează teme de autenticitate și frumusețe.

Citeste și:  Expoziția „Umbre în zbor" de Oana Obacu, la Centrul Cultural Reduta

Poți vizita expoziția zilnic între orele 10:00 – 14:00 / 16:00 – 20:00.

În 𝟓 și 7 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 (orele 𝟏𝟕:𝟑𝟎 – 𝟏𝟖:𝟎𝟎, respectiv 𝟏𝟏:𝟑𝟎 – 𝟏𝟐:𝟎𝟎), Oana Obacu va împărtăși poveștile și inspirația din spatele lucrărilor expuse, oferind o perspectivă unică asupra procesului său creativ. Intrareea la tururile ghidate este gratuită, dar locurile sunt limitate!

Înscrie-te aici: https://forms.gle/E95cug7bGTFQnyJA8

Proiect organizat de Asociația Culturală KunSTadt și finanțat din bugetul local al Municipiului Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.