Expoziție: „Fata în Pădurea de Pini”, în cadrul Festivalul Internațional CULTURAMA

Centrul Cultural Apollonia invita publicul la expoziția „Fata în Pădurea de Pini”, în cadrul Festivalul Internațional CULTURAMA. Parte din proiectul de cercetare doctorală a Sânzianei Gheorghe, expoziția poate fi vizitată începând cu 19 iulie, ora 10:00, la Cinema Modern.

Proiectul amplu al artistei vizuale din Timișoara explorează o poveste magică prin medii multiple, inclusiv un joc video și instalații interactive. Povestea centrală se desfășoară într-o locație magică, Pădurea de pini, unde personajele au identități neclare și mistere de descoperit.

În poveste, personajul principal, Firenze, pătrunde în pădurea de pini în căutarea Magicianului, sperând că acesta o poate ajuta să își amintească cine este cu adevărat.

Citeste și:  Restricții de trafic în Cartierul Coresi, între 20-22 septembrie, pe durata competiției Brașov Running Festival

În expoziție, privitorii vor experimenta această călătorie din perspectiva lui Firenze, transformată într-o pasăre și navigând prin pădure. Aceștia vor întâlni diverse personaje ghid, cu trăsături de animale fantastice, care îi povestesc despre Cerbul Roșu – un personaj misterios care o poate ajuta pe Fienze să îl găsească pe Magician.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.