Făgărășenii se adună în Piața Republicii pentru a susține România în meciul cu Olanda

În această seară, de la ora 19:00, Casa de Cultură Făgăraș invită toți făgărășenii în Piața Republicii pentru a urmări și susține echipa națională de fotbal a României în meciul din optimile de finală ale Campionatului European, împotriva Olandei. Pentru a crea o atmosferă de stadion, în piață a fost amplasat un ecran de dimensiuni mari pe care va fi transmis meciul.

„Orice gând bun, chiar și de la distanță, îi poate ajuta pe jucătorii noștri. Haideți să îi susținem! Hai, România!”, transmit organizatorii. 💙💛❤️

Evenimentul este gratuit și deschis tuturor celor care doresc să susțină echipa națională într-un cadru festiv și să împărtășească emoțiile meciului alături de alți suporteri.

Citeste și:  7,5 kilograme de comprimate de ecstasy, descoperite și ridicate de polițiști și procurori

România – Olanda, meci din optimile de finală de la EURO 2024, se joacă marți, de la ora 19:00, fiind programat pe Allianz Arena din Munchen, acolo unde România a făcut spectacol în prima etapă, când a învins-o categoric pe Ucraina, scor 3-0.

O victorie în partida de astăzi ar aduce în sferturile de finală ale Campionatului European o confruntare cu învingătoarea din meciul dintre Austria și Turcia.

„Tricolorii” s-au calificat în optimile turneului final din Germania din postura de câştigători ai Grupei E. Olanda s-a clasat pe locul al treilea în Grupa D.

România a trecut pentru a doua oară de faza grupelor la EURO, după ediţia din 2000, însă acum a reuşit să termine pe primul loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.