FC Braşov Under 19, în 16-imile Cupei României

FC Braşov Under 19 este în 16-imile Cupei României. După o victorie muncită, însă meritată, şi cu foarte mari emoţii, tinerii stegari au reuşit să învingă pe CSS Braşovia la loviturile de departajare şi să promoveze în turul următor.

La pauza meciului CSS Braşovia conducea cu 2-0, însă o mobilizare exemplară a jucătorilor conduşi de Ionuţ Mitroi şi Marian Cristescu a făcut ca micii stegarii să revină în joc şi să egaleze, chiar dacă s-au aflat în inferioritate numerică pe teren. La finalul partidei a fost 2-2, goluri Alexandru Dascălu şi Alex Mitroi pentru FC Braşov U19, astfel că s-a ajuns la executarea loviturilor de departajare. Aici stegarii au fost mai lucizi şi mai conectaţi şi au reuşit să se impună. La final a fost 4-6, la loviturile de departajare, pentru FC Braşov U19 au marcat din penalty: Vlad Cioriia, Alex Mitroi, Manuel Răuţă şi Gabriel Popescu.

Citeste și:  Aeroportul Brașov se alătură luptei împotriva drogurilor. Campanie de informare și conștientizare pentru pasageri

Acest meci a fost jucat în formula: Arnold Sandor, Cezar Ciucă, Alexandru Dascălu, Robert Pandele, Sebastian Popescu, Alexandru Toderaşcu, Alexandru Sileanu, Robert Moroe, Alex Mitroi, Ştefan Tufă şi Mattia Galliano. Rezerve pentru această partidă au fost: Andrei Chiriac, Manuel Răuţă, Marco Popescu, Gabriel Popescu, Vlad Cioriia, Antonio Gavrilă şi Sebastian Racz.

Cele două echipe se vor înfrunta din nou sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 12.00, tot pe terenul celor de la CSS Braşovia. De această dată confruntarea va avea ca miză cele 3 puncte din meciul de play-off al Campionatului Naţional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.