FCSB se antrenează la Braşov. Șapte jucători importanți sunt accidentați

FCSB se antrenează la Braşov, aici desfășoară singurul cantonament din această vară. Noul tehnician al echipei nu are însă toți jucătorii la pregătire: șapte jucători importanți nu se pot antrena la fel de mult ca restul colegilor. Dacă până acum au făcut câte două antrenamente pe zi, duminică, Pintilii și compania au avut o singură ședință de pregătire, după care au primit liber. Jucătorii accidentați sunt Dennis Man, Florinel Coman, Andrei Vlad și Dragoș Nedelcu, plecați la naționala de tineret, și Marko Momcilovic, Alexandru Stan și Harlem Gnohere.
Situația fotbalistilor accidentați

  • Stelistul Alexandru Stan se află și el cu echipa la antrenament, dar se pregătește separat alături de un preparator fizic.
  • Harlem Gnohere nu se poate antrena din cauza operației suferite în urmă cu circa zece zile. Perioada de recuperare va mai dura aproximativ o lună și jumătate.
  • Fundașul sârb Marko Momcilovic se află încă în perioada de recuperare după ce a suferit o operație la spate.
  • Stan – sufera de leziune degenerativă a cornului posterior al meniscului intern al genunchiului drept și condropatie focală condil femural intern de parte dreaptă. El a suferit o operatie in data de 12 martie 2019.
  • Momcilovic a fost operat de hernie de disc pe 8 mai 2019, ar putea reintra in joc într-o lună.
  • Gnohere – a suferit o ruptură a peretelui anterior și o slăbire a peretelui posterior ale canalului inghinal de parte stângă și entezopatie a mușchilor aductori de aceeași parte; a suferit o operatie in data de 11 iunie 2019.
Citeste și:  Marșul bicicliștilor revine pe străzile Brașovului!

FCSB se va antrena la Brașov până pe 29 iunie și va mai juca două meciuri amicale. Pe 25 iunie vor juca cu AS SR Brașov, iar pe 28 iunie vor juca cu Viitorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.