Femeie din Sibiu arestată pentru trafic de droguri de mare risc

O femeie din Sibiu este investigată de procurorii DIICOT și a fost plasată în arest la domiciliu pentru vânzarea de droguri de mare risc în județul Sibiu.

„Pe 18 iulie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Sibiu au reținut o inculpată pentru trafic de droguri de mare risc. Din probele administrate a reieșit că, în perioada 2022 – 2023, aceasta a procurat, deținut și vândut diferite cantități de droguri de mare risc, cunoscute sub denumirea de cristal, consumatorilor din județul Sibiu,” a informat vineri DIICOT.

De asemenea, în perioada aprilie – mai, aceeași femeie a vândut drogul de mare risc 4-CMC, cu sume între 200 și 300 lei per doză.

Citeste și:  Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav urcă pe locul 9 în clasamentul aeroporturilor din România

În urma percheziției domiciliare, au fost găsite și ridicate 48 de pliculețe tip zip-lock cu substanță cristalină, un cântar de precizie, obiecte purtând urme de substanță și alte mijloace de probă.

Vineri, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Sibiu a dispus arestarea la domiciliu a inculpatei pentru 30 de zile, conform propunerii procurorilor DIICOT – Biroul Teritorial Sibiu, având în vedere că aceasta are în îngrijire un minor de vârstă foarte mică.

Activitățile judiciare au fost desfășurate împreună cu polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu, beneficiind de sprijinul luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale Sibiu din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul IGPR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.