Festivalul FilmeDar revine în Cetatea Feldioara pentru trei seri de neuitat, între 19 și 21 iulie

Festivalul FilmeDar își deschide porțile pentru a patra oară în Cetatea Feldioara, între 19 și 21 iulie, promițând o experiență unică unde istoria, muzica și filmul se împletesc într-un cadru de poveste.

Ediția din acest an aduce în fața publicului invitați speciali și o selecție de filme memorabile. Printre momentele importante se numără prezența lui Pavel Bartoș, care va introduce comedia romantică Ramon, o producție ce promite să încânte publicul.

Cea de-a doua seară a festivalului va fi dedicată filmului Întoarcerea lui Vodă Lăpușneanu, o peliculă ce își găsește o parte din decoruri chiar între ruinele cetății din Feldioara, oferind o perspectivă unică asupra istoriei locale.

Ultima seară a festivalului va aduce un final în forță, cu o petrecere animată de DJ Sorin Lupașcu, care va pregăti atmosfera pentru proiecția filmului Playback.

Citeste și:  Autobuzele RATBV care circulă pe linia 130 nu vor mai deservi stația ”Caragiale”, pe sensul de deplasare spre capătul de linie Râșnov

Festivalul FilmeDar se anunță a fi un eveniment de neratat pentru iubitorii de film, muzică și istorie, oferind trei seri de neuitat în inima Cetății Feldioara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.