Festivalul Fructelor de Mare revine la Brașov, în acest weekend

Brașovul se pregătește pentru un weekend delicios, cu ocazia Festivalului Fructelor de Mare, care se va desfășura în perioada 28-30 iunie în zona de agrement a Lacului Noua. Evenimentul, organizat de Prăvălia cu Raci, promite să fie un festin pentru iubitorii de fructe de mare și o experiență culinară de neuitat.

Vizitatorii vor putea savura o varietate impresionantă de preparate proaspete și delicioase, de la raci, homari și calamari, până la midii, caracatiță, scoici și paella. Nu vor lipsi nici opțiunile pentru cei cu gusturi mai exotice, precum king crab sau rapană.

Organizatorii promit prețuri accesibile pentru toate buzunarele, astfel încât toți cei interesați să se poată bucura de bunătățile pregătite de maeștrii bucătari. Atmosfera va fi completată de muzică bună și activități pentru toate vârstele, transformând festivalul într-o experiență de neuitat pentru întreaga familie.

Citeste și:  Podul de la Giurgiu-Ruse, va fi închis pe partea bulgară pentru reabilitare, timp de două luni, începând cu data de 9 iulie

Evenimentul va avea startul vineri, 28 iunie, și se va desfășura până duminică, 30 iunie, inclusiv. În primele două zile, festivalul este deschis în intervalul orar 12:00 – 23:00, iar duminică, în intervalul orar 12:00 – 22:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.