Festivalul Monodramei Independente revine pe scena Centrului Cultural Reduta! O întâlnire între artă, emoție și publicul brașovean

Brașovul a găzduit în ultimii ani un eveniment cultural-artistic deosebit: Festivalul Monodramei Independente. Această inițiativă îndrăzneață a adus pe scena brașoveană actori talentați, care au oferit publicului spectacole memorabile, explorând adâncurile sufletului uman prin intermediul monodramelor. Ediția din acest an se va desfășura, conform programului, în perioada 11-13 octombrie, la Centrul Cultural Reduta.

De la prima ediție, festivalul s-a impus ca un punct de referință pentru iubitorii de teatru, reunind atât actori consacrați, cât și tinere talente. Fiecare ediție a adus un plus de valoare peisajului cultural brașovean, propunând spectacole diverse, de la adaptări după clasici la texte contemporane.

Invitata specială din acest an este doamna Adriana Trandafir, cu spectacolul „Maria Tănase”.

Citeste și:  De luni, 7 octombrie, începe "Luna curățeniei de toamnă"

Monodrama, ca formă de expresie artistică, explorează în profunzime psihologia personajelor, oferind publicului o experiență teatrală unică.

Organizatorii festivalului au dezvăluit deja planurile ambițioase pentru ediția din acest an, iar programul a fost anunțat recent:

Festivalul Monodramei Independente din Brașov este mai mult decât un simplu eveniment cultural. Este o întâlnire cu arta, cu emoția și cu publicul brașovean.

„Suntem onorați și în acest an să vă invităm alături de noi, timp de trei zile, să ne bucurăm de calitatea spectacolelor de teatru, avându-i ca protagoniști pe actori români de înaltă ținută artistică, care vor aduce la Brașov în cadrul Festivalul Monodramei Independente piese de teatru și personaje care vă vor cuceri”, a transmis actrița Dorina Roman.

Biletele se pot achiziţiona online de la www.bilet.ro sau de la Centrul Cultural Reduta Brașov.

Citeste și:  România, prezentă la Summitul Francofoniei de la Paris în perioada 2-6 octombrie 2024

Festivalul Monodramei Independente este organizat de Teatrul Particular Brașov, coordonat de actrița Dorina Roman, fiind un proiect finanțat din bugetul Municipiului Brașov.

Arhivă foto:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.