Festivalul Național de Muzică și Dans „Ecoul Pietrei Craiului”, revine! Înscrieri deschise până pe 15 septembrie

Festivalul Național de Muzică și Dans „Ecoul Pietrei Craiului” revine în perioada 4 – 6 octombrie 2024, cu cea de a XI-a ediție, pe scena Casei de Cultură a orașului Zărnești. Evenimentul, care a devenit deja o tradiție, aduce împreună sute de tineri artiști din toate colțurile țării, oferindu-le o platformă pentru a-și exprima creativitatea.

Concursul propriu-zis cuprinde cinci secțiuni principale. Secțiunea de muzică populară, muzică pop repertoriu românesc și internațional, dar și secțiunea pentru dansuri, tradiționale și moderne. Evenimentul își propune descoperirea și promovarea acestor soliști români, oferindu-le șansa de a fi pe scenă și de a obține titluri, distincții și premii.

Foto. Arhivă

Soprana Felicia Filip, Ozana Barabancea, Alexandra Ungureanu, Gheorghe Turda, regizorul de operă Cristian Mihăilescu și producătoarea TV Iuliana Marciuc, alături de alți specialiști din domeniul artistic, vor face parte din comisia de jurizare și vor aprecia fiecare moment în parte și vor stabili clasamentul final al competiției artistice.

Citeste și:  De la dizabilitate la abilitate în doar șase luni – Povestea transformării cu Iulia Dănilă și invitați speciali

Tinerii talentați din România se pot înscrie, până pe 15 septembrie, prin transmiterea unui dosar digital de înscriere. Pentru mai multe informații, condiții de participare și procedura de înscriere, puteți consulta regulamentul oficial pe pagina organizatorului, aici.

„Am inițiat acest festival pe vremea când aveam 16 ani. Încă de la început am avut susținerea Primăriei Zărnești și iată, am reușit împreună să transformăm acest festival într-o tradiție locală, dar cu Ecou național. La ultimele ediții au participat artiști din peste 25 de județe ale României. Iată că anul acesta am ajuns la o nouă ediție, care marchează 11 ani de Ecou. Asta înseamnă că festivalul este deja un punct de referință în peisajul cultural, motiv pentru care știu că trebuie să continuăm. Ne vedem la Zărnești!”, a transmis Dragoș Popa, președintele fondator al festivalului.

Citeste și:  RATBV oferă invitații la două spectacole ale Teatrului Dramatic ”Sică Alexandrescu”

Festivalul „Ecoul Pietrei Craiului” este organizat de Centrul Artist pentru Artă, în parteneriat cu Primăria Orașului Zărnești. Evenimentul se desfășoară cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Dr. Laurențiu Streza, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului.

Informații suplimentare pot fi solicitate la adresa de e-mail ecoulpietreicraiului@gmail.com, pe pagina web www.ecoulpietreicraiului.com sau la telefon 0763.719.843.

Sponsori & Parteneri: Dino Parc Râșnov, Pensiunea Tohanu Vechi, Restaurantul Casa Rustică Zărnești, Compania AVON, Olympus Foods România, Visit Zărnești, BizBrașov, Monitorul Expres Brașov și BrașovȘtiri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.