Festivalul Plăcintelor își închide astăzi porțile

Brașovenii au avut parte de un weekend plin de voie bună și arome delicioase la Festivalul Plăcintelor de la Lacul Noua. Organizat ca un eveniment recreativ pentru întreaga familie, festivalul a oferit o multitudine de activități atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

Azi, 11 august, este ultima șansă să te bucuri de atmosfera unică a acestui eveniment. Până la ora 20:00, parcul din jurul lacului va fi animat de concerte, ateliere de gătit plăcinte moldovenești, spectacole de teatru, activități sportive și multe altele.

”Este un festival dedicat întregii familii. Ne-am gândit să scoatem lumea din case pentru că vremea ține cu noi. Avem tot felul de activități pentru copii, activități recreative, ateliere de coregrafie, de teatru, face painting, picioroange, baloane modelabile. Părinții stau și servesc niște preparate dulci, sărate și copilașii se joacă în iarbă. Locul permite astfel de evenimente și atunci am zis să venim cu ceva nou. La Brașov, este prima ediție”, a spus organizatorul Antoanela Lazarus, citat de Radio România Brașov FM.

Citeste și:  USR propune lege prin care universitățile să asigure 75% din locurile pentru stagii de practică studenților

Ieri, copiii s-au distrat la atelierele de face painting, au sărit în picioroange și au modelat baloane colorate. Părinții, pe de altă parte, au savurat diverse sortimente de plăcinte, atât dulci, cât și sărate, pregătite după rețete tradiționale.

Ultima zi a evenimentului va fi una la fel de animată, promit organizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.