Festivalul UNTOLD este 91% sold out

UNTOLD, festival care ocupă locul 3 la nivel mondial în Top 100 Festivals, singurul clasament dedicat industriei de evenimente, se pregătește pentru o nouă ediție memorabilă.

Creatorii celei mai frumoase experiențe de festival anunță că abonamentele și biletele de o zi pentru ediția din acest an se vând în ritm accelerat, festivalul a declarat sold-out de 91%.

Ediția din acest an a festivalului UNTOLD va avea loc în perioada 8-11 august în inima Transilvaniei, la Cluj-Napoca, locul în care magia se întâlnește cu muzica.

Cu peste 250 de artiști internaționali și naționali pregătiți să urce pe cele opt scene, festivalul UNTOLD va oferi fanilor live act-uri în premieră pentru un festival din România: Sam Smith, Lenny Kravitz, Burna Boy,  dar și un lineup din care fac parte cei mai mari DJ ai lumii: Swedish House Mafia, Martin Garrix, Lost Frequencies, Dimitri Vegas & Like Mike, Purple Disco Machine, FISHER, Carl Cox, Black Coffee.

Citeste și:  Capitala găzduiește primul Festival Internațional de Muzică Interbelică din Europa @ 5-7 iulie 2024

Pe lângă experiența muzicală, UNTOLD este cunoscut pentru atmosfera sa magică, decorurile impresionante și interacțiunea specială cu publicul. Festivalul oferă și o varietate de activități, inclusiv zone de relaxare, gastronomie, artă, zone de divertisment, pentru a asigura o experiență completă.

Pentru mai multe informații și achiziționarea de bilete sau abonamente accesați: www.untold.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.