First Job School organizează în data de 26 septembrie 2024, între orele 10.00-18.00, la Casa Armatei din Brașov cel mai mare târg de locuri de muncă

La eveniment vor fi prezente peste 50 de companii ce pun la dispoziție peste 400 de poziții vacante, în diverse domenii de activitate part-time, full time și remote. Angajatori de renume din România și străinătate recrutează angajați din toate domeniile de activitate atât muncitori necalificați cât și specialiști vizând atât poziții entry level, cât și top management din: producție, administrativ, comerț, servicii, IT, turism etc.

Ofertele de angajare sunt atât pentru persoanele cu experiență în domeniile amintite, cât și pentru absolvenți de liceu, studenți, pensionari sau muncitori necalificați. Târgul se adresesază persoanelor interesate de găsirea unui loc de muncă, dar și celor care doresc să-și schimbe locul de muncă actual. De asemenea sunt oferte și pentru persoanele care doresc să lucreze în străinătate cu salarii pornind de la 2000 euro/lună, fără comision de recrutare.

Citeste și:  Au început înscrierile în programul Dăm Click pe România pentru școlile, ONG-urile și instituțiile publice care au nevoie de calculatoare

First Job School a ajuns să organizeze CEL MAI MARE TÂRG DE LOCURI DE MUNCĂ, deoarece de la o ediție la alta a reușit crească atât numărul de companii participante, cât și numărul candidaților care ne trec pragul. Organizăm câte minim două ediții pe an a CELUI MAI MARE TÂRG DE LOCURI DE MUNCĂ. Astfel pentru a scoate în evidență calibrul evenimentelor dorim să vă informăm asupra rezultatelor obținute în ultimi 4 ani:

În februarie 2024 la Brașov au participat 60 companii.

În anul 2023 au participat la ediția din:

  • Brașov 80 de companii la ediția din februarie;
  • Brașov 77 de companii la ediția din septembrie;
  • Miercurea Ciuc 51 de companii la ediția din martie;
  • Odorheiu Secuiesc 35 de companii la ediția din martie;
  • Miercurea Ciuc 35 de companii la ediția din septembrie.
Citeste și:  Nocturna Bibliotecilor la Braşov - ediţia 2024

În anul 2022 au participat la ediția din:

  • Brașov 62 de companii la ediția din martie:
  • Brașov 90 de companii la ediția din septembrie;
  • Mureș 35 de companii la ediția din septembrie;
  • Miercurea Ciuc 35 de companii la ediția din septembrie;

În anul 2021 au participat la ediția din:

  • Brașov 65 de companii la ediția din iunie;
  • Brașov 70 de companii la ediția din septembrie;

În anul 2019 au participat la ediția din:

  • Brașov 60 de companii la editia din martie;
  • Brașov 65 de companii la editia din septembrie.

Și acestă ediție este organizată în parteneriat cu companii care activează în domenii precum industrie, asigurări, medical, alimentație publică și HoReCa. În Brașov deja ne-am creat un renume, având în vedere că organizăm Cel mai mare târg de locuri de muncă de peste 16 ani, și la fiecare ediție participă peste 60 de companii care sunt în proces de recrutare sau Employer branding și peste 2000 de candidați.

Citeste și:  Aproape 500 de persoane urmărite în Sistemul Informatic Schenhen, localizate în România în perioada 13 - 19 septembrie

First Job School este un centru educațional acreditat cu o experiență de 24 de ani pe piață, care a organizat peste 30 de ediții a CELUI MAI MARE TÂRG DE LOCURI DE MUNCĂ.

De-a lungul anilor, târgurile s-au organizat în orașe precum Brașov, Cluj, Iași, Sibiu, Mureș, Miercurea Ciuc și Odorheiu Secuiesc. Până în prezent ne-au fost alături peste 400 de companii din România și străinătate și peste 30.000 de candidați.

Vă așteptăm în 26 septembrie, la Casa Armatei, la Cel mai mare târg de locuri de muncă din Brașov!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.