Fly Lili a cucerit cerul Brașovului! Primul zbor de încercare a fost un succes

Ieri a avut loc un moment important pentru Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav: primul zbor de încercare al companiei aeriene Fly Lili. Evenimentul a marcat un pas important spre conectarea Brașovului la destinații europene majore, aducând regiunii o nouă eră a accesibilității și a oportunităților.

Zborul a decurs fără probleme, sub atenta supraveghere a oficialităților județene și a conducerii Fly Lili. Aeronava testată va deservi ulterior rutele regulate ale companiei, iar spațiul aerian a fost verificat cu minuțiozitate pentru a asigura siguranța operațiunilor viitoare.

Fly Lili, companie aeriană românească, va opera zboruri regulate din Brașov începând cu luna iunie, spre opt destinații atractive: Munchen, Nurnberg și Stuttgart (Germania), Roma și Milano (Italia), Barcelona (Spania), Salonic (Grecia) și Istanbul (Turcia).

Citeste și:  Lumea veche a satului, readusă la viață cu ajutorul arhivelor. Proiect cultual inedit în Țara Făgărașului

Acest nou capitol în istoria transportului aerian din Brașov promite să aducă beneficii majore locuitorilor și companiilor din regiune, stimulând turismul, comerțul și schimburile culturale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.