Fly Lili anulează brusc programul de iarnă de pe Aeroportul Brașov, la scurt timp după ce a fost anunțat oficial

Compania aeriană Fly Lili a generat o nouă serie de întrebări cu privire la viitorul zborurilor de pe Aeroportul Brașov. Marți după-amiază, compania a lansat cu entuziasm programul de zboruri pentru sezonul de iarnă, stârnind așteptări în rândul călătorilor. Însă, surprinzător, în doar câteva ore, anunțul a fost șters de pe conturile de socializare ale companiei, iar opțiunile de rezervare de pe pagina web a companiei au dispărut din sistem, și sunt, din nou, disponibile pentru rezervare doar până la finalul lunii octombrie 2024, potrivit Boardingpass.ro.

Motivul acestei schimbări de plan nu a fost încă comunicat oficial de către Fly Lili, iar lipsa transparenței a generat o serie de speculații.

Citeste și:  Noua ecotaxă care va obliga românii să recicleze mai multe produse: puncte de colectare vor fi amplasate în toată țara

***

Anunțul FlyLili, publicat marți:

FLY LILI: „❄️ Orarul de zbor pentru sezonul de iarnă este acum disponibil!❄️
Iarna aduce cu ea o mulțime de motive pentru a explora noi destinații! De la magia târgurilor de Crăciun din Germania la farmecul unic al Romei și Istanbulului în sezonul rece, FlyLili te duce acolo unde magia iernii prinde viață.
🔔 München: Bucurați-vă de faimosul târg de Crăciun din Marienplatz, cu lumini strălucitoare, vin fiert și delicii tradiționale.
🌟 Stuttgart: Descoperiți unul dintre cele mai mari și mai vechi târguri de Crăciun din Europa, perfect pentru cadouri unice și o atmosferă de sărbătoare.

🎄 Nürnberg: Trăiți atmosfera autentică a Crăciunului la Christkindlesmarkt, unul dintre cele mai renumite târguri de Crăciun din lume.
🌞 Roma: Experimentați farmecul iernii fără frig extrem, bucurați-vă de piețele de Crăciun și luminițele festive din orașul etern.
🌤️ Istanbul: Profitați de iernile blânde și explorați bazarurile vibrante și atracțiile istorice fără aglomerația verii.
Cu FlyLili, ai toate motivele să îți planifici o vacanță de neuitat în această iarnă!
Rezervați biletele pe www.flylili.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.