FlyLili ar urma să decoleze din Brașov începând cu 4 august! Noi destinații și oferte tentante

O veste excelentă pentru brașoveni și nu numai! Începând cu data de 4 august, compania aeriană FlyLili își va începe operațiunile pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav, oferind astfel noi oportunități de călătorie către destinații europene de top. FlyLili a anunțat curse spre Munchen, Nurnberg, Stuttgart, Bologna, Roma, Milano, Barcelona, Salonic și Istanbul.

Ce spune administrația județeană? Todorică Șerban, șeful administrației județene Brașov, a confirmat că FlyLili este un partener de încredere și că toate pregătirile pentru începerea operațiunilor sunt finalizate. Inițial, compania intenționa să înceapă zborurile din 28 iulie, însă din motive tehnice, data a fost amânată pentru 4 august.

FlyLili a anunțat deja un portofoliu impresionant de rute, care cu siguranță vor satisface așteptările celor mai pretențioși călători. Printre destinațiile disponibile se numără:

  • Germania: Munchen, Nurnberg, Stuttgart
  • Italia: Bologna, Roma, Milano
  • Spania: Barcelona
  • Grecia: Salonic
  • Turcia: Istanbul
Citeste și:  Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav urcă pe locul 9 în clasamentul aeroporturilor din România

Pentru a sărbători lansarea zborurilor din Brașov, FlyLili a pregătit o serie de oferte speciale, cu prețuri atractive pentru primele bilete achiziționate. Toate detaliile acestor oferte pot fi găsite pe site-ul oficial al companiei, aici.

În acest moment, doar compania Wizz Air operează de la Brașov curse regulate spre Dortmund, Londra și Budapesta. În plus, pe perioada verii, pot fi alese și curse charter spre destinații de vară din Grecia și Turcia.

Lansarea zborurilor FlyLili din Brașov reprezintă un pas important în dezvoltarea infrastructurii de transport din regiune și oferă noi oportunități atât pentru locuitori, cât și pentru turiști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.