Fragmente de Artă: Expoziția Elevilor Școlii Populare de Arte și Meserii „Tiberiu Brediceanu”

În perioada 22 mai – 21 iunie 2024, Centrul Cultural German Brașov găzduiește expoziția de pictură și grafică „Fragmente”, organizată de Școala Populară de Arte și Meserii „Tiberiu Brediceanu” Brașov. Lucrările expuse sunt realizate de elevii coordonați de profesoarele Roxana Orghidan și Roxana Ferenț și cuprind o selecție de creații reprezentative.

Expoziția explorează diverse tehnici specifice artelor plastice, incluzând naturi statice, studii ale figurii umane, compoziții și peisaje, executate în acrilic, grafit colorat și creion, pe suport de hârtie și pânză. Fragmentul este elementul central al expoziției, situat la granița dintre obiect și semn, între concret și abstract.

Vernisajul a avut loc pe 22 mai 2024, la sala festivă a Centrului Cultural German Brașov, iar expoziția va fi deschisă publicului până în data de 20 iunie 2024. Programul de vizitare este de luni până vineri, între orele 11:30 și 17:30. Pentru vizite în grupuri și pentru a evita perturbările cauzate de alte activități, se recomandă contactarea prealabilă la numărul de telefon 0726/689009.

Citeste și:  Vizite gratuite la Muzeul Național Cotroceni, de Zilele Europene ale Patrimoniului

Expoziția este organizată în parteneriat cu Școala Populară de Arte și Meserii „Tiberiu Brediceanu” Brașov și cu sprijinul Goethe-Institut București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.