George Scripcaru câștigă Primăria Brașov în fața lui Allen Coliban

George Scripcaru, primar al Brașovului în perioada 2004 – 2020, a câștigat un nou mandat după ce l-a învins pe primarul în funcție, Allen Colliban, la alegerile de duminică.

„Experimentul userist s-a încheiat. Oamenii au ales deblocarea Brașovului”, spune George Scripcaru, pe pagina sa de Facebook, luni dimineața.

După centralizarea a 91% dintre procesele verbale diferența dintre George Scripcaru și Allen Coliban era, luni dimineața, mai mare de 6%.

De altfel, puțin după miezul nopții de duminică spre luni, Allen Coliban a anunțat că diferența dintre el și George Scripcaru este de circa 1.000 de voturi.

„Avem undeva la 48% din secții numărate. E o diferență undeva de 2 procente, adică undeva la 1.000 de voturi pe care trebuie să o recuperăm. Vreau să le mulțumesc celor care au fost la vot. A fost o mobilizare exemplară la Brașov, un scor cred că record pentru ultimii ani, aproape 30.000 de voturi în plus față de 2020”, a spus Coliban.

Allen Coliban a câștigat un mandat la Primăria Brașov în 2020, în fața primarului în funcție la acea dată, George Scripcaru (PNL), care fusese primar timp de patru mandate, în perioada 2004 – 2020.

Sursa: Mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.