George Scripcaru dezvăluie haosul întâlnirilor din Consiliul Local Brașov

George Scripcaru, fostul edil al Brașovului, a fost invitatul special al lui Marius Tucă într-o emisiune transmisă în direct de Gândul, unde și-a exprimat nemulțumirea față de actuala administrație a Consiliului Local Brașov.

În intervenția sa, Scripcaru a criticat în termeni duri modul în care se desfășoară ședințele de Consiliu Local sub conducerea actuală, caracterizându-le ca fiind un „circ monstru”. Comparând atmosfera tensionată din Brașov cu cea din Sectorul 1 al Capitalei, fostul primar a evidențiat haosul și scandalurile care domină aceste întâlniri.

„Sesiunile de Consiliu Local din Brașov încep la ora 10:00 și uneori continuă până la miezul nopții. De ce? Pentru că este un adevărat haos, un spectacol, un scandal monstruos”, a afirmat Scripcaru.

Citeste și:  Jazz in the Park a lansat biletele de o zi

El a subliniat că conflictele interminabile sunt o prezență obișnuită în cadrul acestor ședințe, dezvăluind o tactică controversată în care hotărârile luate în ședințele ordinare sunt revocate rapid în cadrul altor întâlniri.

„La sfârșitul ședinței ordinare, se organizează imediat o altă întâlnire pentru a anula hotărârile luate anterior”, a explicat fostul primar. Scripcaru a mai adus în discuție și presiunea exercitată asupra consilierilor care nu sunt de acord cu deciziile primarului.

„Dacă nu ești de acord cu ceea ce vrea primarul, ești considerat un rebel și apoi se aduce oameni care să exercite presiuni asupra celorlalți”, a adăugat el, sugerând că astfel de tactici sunt folosite pentru a intimida și controla voturile în consiliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.