Ghidul Protecției Consumatorilor – InfoCons pentru participanții la Campionatul European de Fotbal 2024

Campionatul European de Fotbal UEFA 2024 (cunoscut și sub numele de UEFA Euro 2024 sau Euro 2024) este a 17-a ediție a competiției organizată de Uniunea Asociațiilor Europene de Fotbal (UEFA). Desfășurat în perioada 14 iunie 2024 – 14 iulie 2024, Euro 2024 va avea loc în Germania, cu meciuri programate în 10 orașe gazdă: Berlin, Köln, Dortmund, Düsseldorf, Frankfurt, Gelsenkirchen, Leipzig, Hamburg, München și Stuttgart.

În sprijinul participanților la acest eveniment de amploare, InfoCons – Organizație Europeană pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor a elaborat Ghidul de Protecția Consumatorilor la nivel European dedicat Campionatului European de Fotbal 2024. Acest ghid furnizează informații esențiale referitoare la:

  • regulile de călătorie și acces la eveniment;
  • numerele de urgență locale (pentru situații neprevăzute);
  • locația stadionului și informații utile suplimentare.
Citeste și:  Romfilatelia a introdus în circulație o emisiune filatelică nouă: Trofee de vânătoare

Descarcă Ghidul Protecției Consumatorilor – InfoCons pentru participanții la Campionatul European de Fotbal 2024 pentru a te pregăti în mod optim pentru acest eveniment memorabil.

În plus, InfoCons oferă consumatorilor Aplicația Europeană InfoCons, un instrument util și gratuit disponibil în limba germană și în alte 33 de limbi. Această aplicație poate fi descărcată din magazinele App Store, Google Play și App Gallery. Prin intermediul aplicației, utilizatorii au acces la:

  • Numerele de urgență din Germania și din întreaga lume, inclusiv funcția S.O.S. pentru apeluri rapide în caz de urgență;
  • Personalizarea aplicației în funcție de preferințele alimentare și de sănătate, inclusiv setarea regimului alimentar și a alergenilor;
  • Alerte de urgență la nivelul Uniunii Europene pentru siguranța și sănătatea consumatorilor;
  • Scanarea codului de bare al produselor alimentare pentru a obține informații despre ingrediente, aditivi și alergeni.
Citeste și:  Petiție pentru anularea ordonanței care îi lasă fără permis pe șoferii testați pozitiv la droguri cu testele rapide

Descarcă acum Aplicația Europeană InfoCons pentru a te bucura de experiența completă și pentru a te asigura că te vei bucura în siguranță de Campionatul European de Fotbal UEFA 2024!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.