Horoscop săptămânal 22 – 28 ianuarie 2024. Iată care sunt zodiile care vor prelua inițiativa în relație

În perioada cuprinsă între 23 ianuarie și 16 februarie, Venus, cunoscută drept planeta iubirii, străbate zodia Capricorn. Luna Plină din 25 ianuarie, situată în zodia Leu, aduce cu sine momente de concluzii și încheieri de etape, simbolizând recoltarea rezultatelor eforturilor depuse.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecii vor fi plini de energie și hotărâre în această săptămână, preluând inițiativa în relațiile lor. Vor fi deschiși la comunicare și vor căuta modalități creative de a consolida legăturile existente.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurii ar putea simți o nevoie crescută de stabilitate și confort în relații. Vor aprecia gesturile mici de afecțiune și vor căuta să consolideze conexiunile existente printr-o abordare practică și sensibilă.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii vor fi dornici să comunice și să exploreze noi dimensiuni ale relațiilor lor. Vor fi deschiși la schimbare și vor căuta să împărtășească idei și experiențe cu partenerii lor.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racii vor evidenția latura lor sensibilă și empatică în relație. Vor prelua inițiativa în a-și exprima sentimentele și a crea un mediu emoțional mai profund în cuplu.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii se vor remarca prin pasiune și carismă în relații. Vor fi dispuși să preia conducerea și să aducă prospătături în cuplu. Își vor manifesta afecțiunea și vor căuta modalități noi de a-și surprinde partenerii.

Fecioară (23 august – 21 septembrie)

Fecioarele pot resimți o dorință puternică de ordine și claritate în relații. Vor prețui comunicarea eficientă și vor căuta să rezolve eventualele probleme într-un mod practic și organizat.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Nativii Balanță vor căuta armonie și echilibru în relație. Vor prelua inițiativa în a rezolva eventualele neînțelegeri și vor căuta soluții care să consolideze legătura lor.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii ar putea avea parte de intensitate emoțională în relațiile lor. Vor fi pasionali și profunzi în exprimarea sentimentelor, iar dorința de transformare și evoluție ar putea fi accentuată.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)Top of Form

Săgetătorii vor dori să exploreze noi dimensiuni ale relației lor în această săptămână. Vor fi deschiși la aventură și vor prelua inițiativa în planificarea activităților care să consolideze legătura lor.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii vor manifesta responsabilitate și stabilitate în relație. Vor prelua inițiativa în planificarea viitorului și vor căuta modalități practice de a îmbunătăți relația lor.Top of Form

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii ar putea simți o nevoie crescută de libertate și de exprimare a individualității lor în relații. Vor căuta parteneri care să îi înțeleagă și să împărtășească valorile lor inovatoare și progresiste.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Peștii vor avea o abordare sensibilă și intuitivă în relații în această săptămână. Vor fi predispuși să acorde atenție nevoilor partenerilor și să creeze conexiuni emoționale profunde. Pot apărea oportunități de a-și exprima creativitatea în relații.Top of Form

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.