Ianis Hagi s-a căsătorit cu Elena Tănase

Emoție și bucurie la Biserica Sfântul Visarion din Capitală, unde Ianis Hagi și aleasa inimii sale, Elena, și-au jurat iubire veșnică.

Extrem de emoționați, cei doi miri au pășit în lăcașul de cult la brațul nașilor, înconjurați de familie, prieteni și apropiați. Slujba religioasă a durat aproximativ o oră, timp în care mirii și-au rostit jurămintele în fața lui Dumnezeu. Printre cei prezenţi s-a numărat Mircea Geoană.

La ieșirea din biserică, Ianis și Elena au fost întâmpinați cu aplauze și urale de către invitații prezenți. Vizibil emoționați, cei doi și-au împărtășit bucuria cu cei dragi.

Mireasa a purtat o rochie cu trenă lungă şi un voal spectaculos, iar Ianis a optat pentru o ţinută cu pantaloni negri şi sacou alb, notează agenția New.ro.

Citeste și:  Felicia Filip, Ozana Barabancea, Iuliana Marciuc și Alexandra Ungureanu, în juriul Festivalului „Ecoul Pietrei Craiului” din Zărnești. Ediția XI - 2024

Conform A1.ro, Ianis şi Elena i-au ales ca naşi pe Naciadis Costel si Andreea, un cuplu de afacerişti din Constanţa, Costel fiind fiul lui Tănase Naciadis, naşul lui Gică Hagi.

Sursă foto. Antena 1

Cei doi s-au cununat civil în ziua de Crăciun anul trecut, eveniment la care au participat 400 de invitaţi.

Petrecerea de nuntă s-a desfășurat la Palatul Ştirbey din Buftea. Sutele de invitaţi s-au delectat în ritmurile muzicii machedoneşti a trupei Pindu, dar şi pe muzica Corneliei Rednic, a lui Smiley şi a unei formaţii din Grecia.

Jucătorul în vârstă de 25 de ani şi-a cerut iubita în căsătorie în iunie 2023, la Paris. Elena Tănase are 24 de ani şi este din Constanţa, fiind de origine aromână.

Sursă foto. Antena 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.