Ilie Sprîncean și Oleg Nuță au obținut un meritoriu loc 5 în finala de canoe dublu la Campionatul Mondial de kaiac-canoe de la Samarkand

Ilie Sprîncean și Oleg Nuță au obținut un meritoriu loc 5 în finala de canoe dublu pe distanța de 1.000 m la Campionatul Mondial de kaiac-canoe de la Samarkand.

Cei doi sportivi au încheiat finala cu timpul de 03:47.230 min. Ilie și Oleg obținuseră bronzul în această probă la Mondialele din 2023, dar, de această dată, a fost să fie locul 5, un loc muncit, care va conduce cu siguranță spre rezultate și mai bune. Felicitări și mult succes în continuare!

Cătălin Chirilă va avea astăzi două finale, după ce s-a calificat ieri și în cea a probei de de canoe simplu pe distanța de 200 m, încheind semifinala pe a doua poziție. Finala acestei probe este programată de la ora 12:22.

Citeste și:  Testul de la Evaluarea Națională de clasa a II-a va dura mai mult. Ce alte noutăți au fost anunțate pentru anul şcolar 2024-2025

De la ora 10:04, îi ținem pumnii în finala probei de canoe simplu pe distanța de 500 de metri, în care este campion mondial en-titre. Cătălin s-a calificat vineri direct în finală, după ce a câștigat seria în care a evoluat cu o avans considerabil.

Aproximativ 300 de sportivi din aproape 50 de țări se află la Samarkand, în Uzbekistan, pentru competiția mondială care se desfășoară între 23 şi 25 august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.