În cadrul Târgului Imobiliar din Brașov (7-10 octombrie 2021) Alphaville oferă vouchere cu discount de 1000 de Euro pentru apartamentele achiziționate în Corpul 2 al Proiectului Arena

Alphaville vine cu vești bune pentru cei care sunt în căutarea unei locuințe! În cadrul Târgului Imobiliar din Brașov ce va avea loc între 7 – 10 octombrie la Business Park, toți cei prezenți vor putea beneficia de un voucher cu discount de 1.000 de Euro, pentru apartamentele achiziționate în Corpul 2 al Proiectului Arena. Tot atunci, dezvoltatorii vor lansa oficial Corpul 3 al Proiectului ridicat pe fosta platformă Fartec.

În cadrul târgului, cei care se prezintă la standul Alphaville și discută cu consultanții dezvoltatorului imobiliar, vor obține un voucher cu discount de 1.000 de Euro. Condiția este ca aceștia să revină în luna octombrie pentru achiziția unui apartament în Corpul 2 al Proiectului Arena, situat pe strada Stadionului nr.16.

Citeste și:  Creșa Brașov promovează educația pentru mediu prin "Săptămâna Verde"

Obișnuiți să asigure calitate și confort prin mărci Premium, Alphaville a anunțat deja cea de-a treia etapă a proiectului. Corpul 3 vine în întâmpinarea rezidenților săi cu 86 de apartamente noi si loc de parcare disponibil pentru fiecare proprietate în parte, dar și 30 de boxe, spatii de depozitare gândite special pentru a ușura traiul rezidenților.

În rândul avantajelor pe care le oferă complexul Alphaville Arena, mai amintim: locuri de joacă pentru copii, spații verzi, stații de încărcare electrice și sisteme smarthome, dar și posibilitatea de a opta între achiziția de apartamente deja finalizate sau cu termen de finalizare august 2022, respectiv decembrie 2023.

Reprezentanții Alphaville Arena pot fi contactați la numărul de telefon 0727.455.455.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.