Începe Caravana TIFF Unlimited din Brașov

Brașoveni, pregătiți-vă pentru un weekend plin de filme și întâlniri cu actori și cineaști de top! De astăzi și până pe 6 octombrie, Caravana TIFF Unlimited aduce la Brașov o serie de premiere și evenimente speciale. Și da, legendarul Stere Gulea și actorii Olimpia Melinte și Iulian Postelnicu sunt printre invitați!

Nu stați pe gânduri, biletele sunt deja disponibile aici: https://tiff.ro/brasov/program

Vineri, 4 octombrie – deschidere oficială
Stere Gulea vine să prezinte „Moromeții 3”, ultima parte a trilogiei inspirate din scrierile lui Marin Preda. Ne vedem la Centrul Cultural Reduta la ora 19:00 și la Cinema One din Coresi la 20:30, iar la final vor sta cu noi să răspundă întrebărilor din public!

Citeste și:  Programul Festivalului Monodramei Independente 2024 | Centrul Cultural Reduta, între 11-13 octombrie


Sâmbătă, 5 octombrie – best of TIFF, miniTIFF și avanpremiere
Vă așteptăm cu documentarul „Nasty”, de la ora 17:00, la Reduta, împreună cu regizorii Cristian Pascariu și Tudor D. Popescu. Un must-see pentru toți iubitorii de sport!
De la ora 19:30, la Centrul Cultural Reduta, vă invităm la premiera mult așteptatului „Anul Nou care n-a fost”, regizat de Bogdan Mureșanu. Echipa filmului, inclusiv actorii Iulian Postelnicu, Nicoleta Hâncu și Andrei Miercure, va fi acolo să discute cu voi.

Duminică, 6 octombrie – avanpremieră, cine concert și miniTIFF
De la ora 18:00, la Cinema One, nu ratați „Clasat”, câștigătorul premiului Zilele Filmului Românesc la TIFF.23. Regizorii Horia Cucută și George ve Gänæaard, împreună cu actorul Daniel Popa, vor fi prezenți pentru a discuta despre această investigație jurnalistică intensă, o poveste care vă va ține cu sufletul la gură!
Și dacă vreți să încheiați weekendul cu haz și muzică, tot duminică, 6 octombrie, ora 16:00, la Centrul Cultural Reduta, vă invităm la cine-concertul „De haz, de necaz”. Pianista și dirijoarea Simona Strungaru, alături de trompetistul de jazz Sebastian Burneci, vor interpreta live muzica filmului.

Citeste și:  Expoziția City Lights, la Apollonia MODERN

O experiență pe care nu o veți uita prea curând!

Pentru toate detaliile și ultimele noutăți, stați cu ochii pe https://tiff.ro/brasov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.