Începe Festivalul Național de Muzică „Brașov Live Fest” 2024, la Cinematograful Astra

Brașovul se pregătește să găzduiască a șasea ediție a Festivalului Național de Muzică „Brașov Live Fest”, eveniment ce va avea loc în zilele de 17 și 18 mai la Cinematograful Astra. Evenimentul va aduce în lumina reflectoarelor aproximativ 200 de tineri artiști din întreaga țară, care își vor demonstra talentul în fața unui juriu de renume, format din personalități precum Mihai Trăistariu sau Maria Loga.

Competiția se va desfășura pe parcursul a două zile și va fi structurată în trei secțiuni: interpretare muzică ușoară repertoriu românesc, repertoriu internațional și interpretare muzică populară. Fiecare secțiune va fi împărțită în mai multe categorii de vârstă, asigurând astfel o evaluare echitabilă a participanților.

Citeste și:  Unu din cinci decese în rândul copiilor mai mici de un an din Europa și Asia Centrală, legat de poluarea aerului – UNICEF

Dragoș Popa, președintele Centrului Artist pentru Artă, unul dintre organizatorii evenimentului, a declarat: „Continuăm tradiția Brașov Live Fest, deoarece credem în importanța acestor activități culturale pentru dezvoltarea unei societăți mai frumoase. Suntem onorați să contribuim la formarea tinerilor prin intermediul artei și să le oferim o experiență similară cu cea prin care am trecut și noi ca artiști.”

Foto. Dragoș Popa

Festivalul își propune să valorifice potențialul creator al copiilor, să descopere noi talente interpretative, să promoveze muzica de calitate, să afirme și să lanseze tinere voci, să stimuleze competitivitatea, să dezvolte simțul artistic, să motiveze și să recunoască competențele acumulate.

Brașov Live Fest se anunță a fi un eveniment de neratat pentru toți iubitorii de muzică și o oportunitate unică pentru tinerii artiști de a-și demonstra talentul și pasiunea pentru muzică.

Citeste și:  Cutremur în această dimineață în România

Evenimentul este organizat de Asociația Culturală Art Respect și Centrul Artist pentru Artă, în parteneriat cu Centrul Cultural Apollonia.

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.