Începe Festivalul „Ecoul Pietrei Craiului” 2023, la Zărnești

Cea de-a zecea ediție a Festivalului Național de Muzică și Dans „Ecoul Pietrei Craiului” începe mâine! Anul acesta, festivalul este programat în perioada 29 septembrie – 1 octombrie, la Casa de Cultură din Zărnești, iar organizatorii promit o ediție de excepție.

Tineri talentați din 25 de județe ale României își vor arăta talentul în cadrul festivalului-concurs, în atenția juriului și a publicului: Argeș, Bacău, Bihor, Brăila, Brașov, București, Buzău, Călărași, Cluj, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Hunedoara, Iași, Ilfov, Maramureș, Mureș, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Teleorman, Timiș și Vâlcea.

În cele trei zile de concurs, participanții, cu vârste cuprinse între 4 si 18 ani, se vor întrece în note muzicale și în pași de dans în cadrul categoriilor: Muzică populară, Pop românesc, Pop internațional, Dans tradițional românesc și Dansuri moderne.

Citeste și:  Revoluția ocupării: Românii își redirecționează focusul către piața internă, scăzând dorința de emigrare

Din juriul celei de-a X-a ediții fac parte artiști și specialiști în lumea spectacolului, precum Sava Negrean Brudașcu, Smaranda Vornicu Shalit, Nicola, Ozana Barabancea sau maestrul Cristian Mihăilescu. Și în acest an, președintele juriului va fi inconfundabila soprană Felicia Filip.

Evenimentul este organizat de Centrul Cultural Artist pentru Artă, în parteneriat cu Primăria Orașului Zărnești, fiind inclus pe lista evenimentelor culturale care beneficiază de finanțare nerambursabilă, fiind sprijinit cu suma de 10.000 Lei.

​Informații suplimentare pot fi solicitate la adresa de e-mail centrulccv@gmail.com, pe pagina web www.ecoulpietreicraiului.com sau la telefon 0763.719.843.

Sponsori & Parteneri: Dino Parc Râșnov, Cabana Plaiul Foii Zărnești, Restaurantul Casa Rustică Zărnești, Compania AVON, Olympus Foods România, Kira Events Brașov și Visit Zărnești.

Citeste și:  Revoluție în muncă: Oportunități de angajare fără contract pentru tineri pe platformele de tip marketplace

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.