Începe SCIFEST – Program de știință și industrii creative, la Biblioteca Județeană George Barițiu Brașov

Vineri, 6 septembrie, Filiala 4 – Centrul Info-Documentar „Valeriu Branişte” (situat în municipiul Braşov, Str. Berzei nr. 2, parter) organizează între orele 10:00-12:00 primul eveniment din cadrul SCIFEST, şi anume un atelier de robotică şi lego pentru copii.

Miercuri, 11 septembrie, în mansarda Casei Baiulescu se va desfăşura între orele 12:00-14:00, un atelier de educaţie pentru sănătatea relaţiilor, sub genericul „Tehnici de comunicare eficientă”, având-o invitată pe psihoterapeuta Cristina Mirică. Activitatea se adresează bibliotecarilor şi la acest atelier locurile sunt limitate la 20 de participanţi.

Programul continuă luni, 16 septembrie, la Filiala 4 – Centrul Info-Documentar „Valeriu Branişte”, de la ora 16:00, cu „Nutriţia noastră de toate zilele şi sănătatea”, o întâlnire cu dr. nutriţionist Felicia Constantin care va oferi sfaturi alimentare pentru adolescenţi.

Citeste și:  Premii în valoare de 2.000 și 5.000 de lei pentru fiecare absolvent care a obținut media 10 la examenele naționale din 2024

Vineri, 20 septembrie, Filiala 4 – Centrul Info-Documentar „Valeriu Branişte” va găzdui între orele 14:00-16:00 o sesiune de jocuri educaţionale cu Wingspan – Păsări din America de Nord şi Asia, în timp ce la sediul central al Bibliotecii Judeţene, la Sala mare de lectură va avea loc conferinţa „Astronomie prin astrofotografie”, susţinută de fizicianul dr. Maximilian Teodorescu (Institutul de Ştiinţe Spaţiale Bucureşti), de la ora 15:00.

Joi, 3 octombrie, este programat ultimul eveniment SCIFEST, la mansarda Casei Baiulescu, unde între orele 12:00-14:00 va avea loc un atelier de educaţie pentru sănătatea relaţiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.