Incident feroviar în județul Brașov: Tren deraiat, călători preluați de autocare

Un tren internațional care circula pe ruta Curtici – București Nord a fost implicat într-un incident feroviar în județul Brașov. Un vagon al trenului a deraiat între stațiile Rupea și Racoș, într-o zonă cu restricție de viteză.

Din fericire, niciun pasager nu a fost rănit în urma incidentului. Echipajele de intervenție au sosit rapid la fața locului și au acordat asistență medicală de prim ajutor călătorilor, care au fost preluați ulterior de autocare și transportați la gara din Brașov.

Incidentul a afectat și alte trenuri care circulau pe aceeași rută, inclusiv trenul Cluj-Napoca – București Nord, care a fost oprit la Rupea. Zeci de călători au fost nevoiți să aștepte în gări, fără a ști cum își vor putea continua călătoria.

Citeste și:  Bărbatul care a provocat un incendiu la Palatul Parlamentului a fost depistat de polițiști și reținut pentru 24 de ore

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA și-a exprimat regretul pentru disconfortul creat de acest incident și a promis că va lua măsuri urgente pentru reluarea traficului feroviar între stațiile Rupea și Racoș.

Autoritățile competente au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele care au dus la producerea acestui incident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.