Incinerator ecologic la Cimitirul Animalelor de Companie din Codlea

Cimitirul Animalelor de Companie din Codlea s-a dotat cu un incinerator care deține toate avizele de mediu și oferă multiple servicii stăpânilor de animale de companie. Incineratorul ecologic este singurul din zona Brașov și este situat la intrarea în Codlea, dinspre Ghimbav.

Proprietarul cimitirului, Camelia Ghineț, a declarat pentru Radio România Brașov, că: „Incinerarea se poate face atât colectivă cât și individuală. Partea colectivă are cele mai mici prețuri din România, putem să oferim și transport, tocmai de aceea pentru cei care doresc putem să oferim toate serviciile funerare complete. Partea de incinerare individuală este făcută momentan de două ori pe săptămână. Clienții își pot alege urme în funcție de necesități, dacă doresc să o păstreze acasă sau putem să oferim și partea de urnă ecologică.”

Citeste și:  Wizz Air, prima companie aeriană ultra low cost care va opera zboruri cu cel mai nou model din familia A 320 - Airbus A 321 XLR

Animalele de companie pot fi înhumate legal doar cu ajutorul companiilor care sunt autorizate să facă acest lucru și doar în spații autorizate. Înhumarea animalelor de companie pe domeniul public, cum ar fi curțile blocurilor sau parcurile, contravine normelor legale și poate atrage o amendă de până la 1500 de lei.

Pachetele funerare complete pentru pisici pornesc de la 600 de lei și pot ajunge până la 800 de lei pentru cațeii de talie mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.