
ANBCT – Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism organizează conferința națională „Patrimoniu gastronomic și sustenabilitate”, care va avea loc în data de 12 martie 2025, în orașul Sibiu, la Hotel MyContinental. Evenimentul începe la ora 09.30 și se desfășoară pe durata întregii zile, cu sesiuni de prelegeri și workshop-uri până la ora 16.00, iar de la ora 18.00, am pregătit un cocktail party pentru toți invitații.
Evenimentul își propune să aducă împreună profesioniști din domeniul gastronomiei, bucătari, cofetari, specialiști în turism și experți în sustenabilitate pentru a discuta despre provocările actuale și oportunitățile viitoare în promovarea patrimoniului gastronomic românesc și a practicilor sustenabile în industria ospitalității.
Locurile sunt limitate, iar cei interesați sunt rugați să confirme participarea până la data de 5 martie 2025 la adresa de e-mail: office@anbct-romania.ro sau pe următorul link de eveniment, aici.
De asemenea, cei care au nevoie de cazare pe perioada evenimentului, sunt rugați să informeze organizatorii prin email sau să bifeze opțiunea în formularul de participare, astfel încât să poată beneficia de un preț preferențial la MyContinental.
Evenimentul este susținut de Selgros România, iar partenerii de ospitalitate sunt Continental Hotels.