Intenționezi să călătorești în Grecia în această perioadă? Ai în vedere următoarele …

Poliția de Frontieră a Republicii Bulgaria a informat prin Centrul Comun de Contact Giurgiu de faptul că, în această perioadă, se înregistrează o creștere semnificativă a traficului prin punctele de trecere a frontierei Kulata și Mazaka. De asemenea, a crescut și numărul de turiști români care călătoresc dinspre Republica Grecia.

În acest context, se recomandă utilizarea punctelor alternative de trecere a frontierei dinspre Bulgaria și Grecia. Acestea au trafic mai scăzut și permit o trecere mai rapidă la controlul de frontieră, astfel:

  • Cei care doresc să călătorească spre Salonic, Kavala și Penisnula Halkidiki pot efectua formalitățile de frontieră prin punctul de trecere Ilieden ca alternativă la punctul de trecere a frontierei Kulata.
  • Turiștii care călătoresc în stațiunile din zona Xanthi, Komotini și Insula Thassos pot folosi punctul de trecere a fontierei Zlatograd ca alternativă la punctul de trecere a frontierei Makaza.
  • Pentru stațiunile din regiunea Alexandropoulis se recomandă trecerea prin punctul de trecere a frontierei Kapitan Petko Voivoda.
Citeste și:  Cetățenii din străinătate vor putea vota prin corespondență la alegerile parlamentare și prezidențiale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.