Îți dorești o locuință spațioasă în Brașov? Vezi apartamentul de tip Penthouse, propus de Alphaville Arena

Alegerea tipului de locuință dorit poate fi o sarcina dificilă pentru cei care sunt in cautarea unui nou cămin. Dezvoltatorul imobiliar din Brașov, Alphaville, propune spre vânzare atat  garsoniere cât si apartamente de tip Penthouse, cu un design aliniat tendințelor actuale de confort urban.

Cu o suprafață de 117 mp și o terasă de 42 mp, apartamentul de tip penthouse oferă posibilitatea clientului de a folosi la capacitate maximă spațiul de care dispune prin realizarea de finisări sau configurări diferite.

Fiind amplasat la ultimul nivel al cladirii, conceptul de „penthouse” îmbină armonios avantajele unui apartament cu cele ale unei case, conturând astfel imaginea unei locuințe de lux.

Apartamentele Alphaville se diferentiază si prin implementarea tehnologiei Smart Home, calitatea construcției, bazată pe o structură de rezistentă conformă cu cele mai înalte standarde, a unor produse și materiale de calitate superioară, toate având scopul de a satisface pe deplin nevoile și preferințele celor care aleg Proiectul Arena.

Pentru cei care doresc să aibă parte de mai mult spațiu și confort, apartamentele de tip Penthouse din cadrul Alphaville Arena reprezintă cu siguranță alegerea ideală, oferind un plus de intimitate și facilitând posibilitatea implementării unui design contemporan.

Curios care este structura unui apartament de tip Penthouse?

Suprafață utilă de 117,82 mp: Baie (4,96 mp+8,14 mp), Bucătărie (10,54 mp), Depozitare (2,13 mp+2,32 mp), Hol (12,06 mp), Dressing (6,26 mp), Living (26,25 mp), Dormitor (12,21 mp), Dormitor (12,21 mp), Dormitor (20,74 mp). Suprafață Balcon (12,40 mp+29,68 mp).

Alege și tu să faci parte din comunitatea Alphaville Arena!

Dornici de a oferi cele mai bune experiențe, dar și transparență în privința proiectelor, evoluția Alphaville Arena poate fi urmărită pe pagina web oficială a dezvoltatorului AICI. Mai multe informații la numerele de telefon 0727.455.455 sau 0731.144.144.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.