Îți dorești un apartament spațios în Brașov? Alphaville Arena propune soluția ideală!

Ești în căutarea unui apartament de 3 camere în Brașov? Alphaville Arena are soluția ideală! Mai sunt disponibile doar 2 apartamente de 3 camere, încadrate la TVA de 5%, având termen de finalizare în luna iulie 2022. Ansamblu rezidențial Alphaville Arena este primul cartier rezidențial Smart din Brașov, fiind situat în apropiere de Stadionul Tineretului pe fosta platformă industrială Fartec.

Cele 2 apartamente disponibile în Alphaville Arena sunt încadrate la TVA de 5%, conform normelor cu privire la aplicarea cotei reduse de TVA pentru livrarea de locuințe către personele fizice ca parte a politicii sociale.

Cota redusă de TVA, de 5%, reprezintă o excepție de la cota standard a acestei taxe (19%) și se aplică locuințelor care, în momentul vânzării, pot fi locuite ca atare și au o suprafață utilă de maximum 120 m2. Suprafață utilă este, conform Legii 114/1996 privind locuințele, suprafața desfășurată, mai puțin cea aferentă pereților. Totodată, pentru a beneficia de această cotă redusă de TVA, imobilul achiziţionat trebuie să aibă un preţ de până la 450.000 de lei.

Alphaville Arena asigură calitatea și confortul, prin mărci Premium, oferind o mulțime de motive pentru care alegerea unei astfel de locuințe reprezintă soluția ideală pentru viitorul familiei. Alphaville Arena reprezintă un concept architectural unic, cu apartamente noi, confortabile, spațioase şi pline de energie pozitivă, un nou proiect de regenerare urbană, zonă verde, locuri de joacă pentru copii, un program afterschool și locuri de parcare. 

Alege și tu să faci parte din familia Alphaville Arena!

Dornici de a oferi cele mai bune experiențe, dar și transparență în privința proiectelor, evoluția Alphaville Arena poate fi urmărită pe pagina web oficială a dezvoltatorului AICI, iar mai multe informații, la numerele de telefon 0727.455.455 sau 0736.444.025.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.