Îți dorești un apartament spațios în cea mai nouă și mai căutată zonă rezidențială din Brașov? Dynamic Residence vine cu soluția ideală!

Achiziția unei locuințe noi reprezintă una dintre cele mai mari investiții pe care le facem într-o viață și, cu certitudine, avem o imagine în minte referitor la cum ne dorim să arate apartamentul visurilor noastre. Într-o piață care se află în continuă dezvoltare, Dynamic Residence este dezvoltatorul cu un puternic istoric pe piața imobiliară din Brașov.

Prin amplasare, prin facilitățile oferite, prin calitatea materialelor și a execuției, proiectul Dynamic Residence 2 vrea să depășească așteptările clienților și să fie un cămin modern la standarde europene.

Proiectul se dezvoltă în cartierul Tractorul, cea mai nouă și mai căutată zonă rezidențială din Brașov. Construit cu responsabilitate față de mediul înconjurător, Dynamic Residence 2 își propune să fie o oază de liniște și confort în vecinatatea Centrului Comercial Coresi.

Citeste și:  Sfaturi de Nutriție: Cum să îți îmbunătățești alimentația fără efort

Proiectul actual constă în două imobile cu 11 etaje, parcări subterane și supraterane, apartamente de 1, 2, 3 sau 4 camere. 400 de apartamente au fost deja finalizate în cadrul tuturor proiectelor dezvoltatorului, iar alte 150 sunt în curs de finalizare. De altfel, fiecare bloc este dotat cu 4 lifturi.

Intimitatea și spațiul sunt importante în viziunea dezvoltatorului imobiliar, astfel că acesta a gândit o distanță de 40 m între cele două blocuri, iar accesul în parcare este securizat print-o barieră.

Arhitectura elegantă, apartamentele spațioase cu compartimentări destinate eficientizării spațiului, suprafețele vitrate generoase, terasele spațioase și cei 3.000 de metri pătrați de parcuri, grădini verzi și loc de joacă pentru copii sunt atuurile unui stil de viață urban. Cei pasionați de sport, au la dispoziție chiar și un teren de baschet și mult spațiu pentru a face activitatea fizică esențială pentru un stil de viață sănătos.

Citeste și:  Distrigaz Sud Rețele a investit 530 milioane de lei în anul 2023

Totul este gândit în cele mai mici amănunte pentru a crea un echilibru între eleganță, confort, siguranță și preț. Dynamic Residence se diferentiaza printr-un design avantgardist, modern si diferit, totul fiind conturat prin materialele de cea mai înaltă calitate.

Dorești mai multe infromații? Echipa Dynamic Residence poate fi contactată pe site-ul oficial, AICI, sau la numerele de telefon: Birou vânzări – 031.63.08.924 | Suport clienți – 031.63.02.206.

Avantajele localizării:

  • în vecinătatea Coresi Shopping Resort;
  • acces rapid la liniile de autobuze (7, 8 și 23);
  • la 10 minute distanță de centrul istoric;
  • facilități recreative în imediata apropiere: săli de sport, spa, parcuri, bazin de înnot, patinoar olimpic, etc.
  • instituții de învățământ în cartier: grădinițe publice și private, școli generale și licee;
  • centre medicale;
  • acces la centura Brașovului și posibilitatea de a ajunge în diverse locuri din Brașov evitând traficul;
  • acces facil către companiile de top din Brașov (Ina Schaeffler, Autoliv, Continental, Hutchinson, Ouin, Kronospan, Eldon etc).
Citeste și:  Muzeul de Artă Brașov lansează o nouă serie a evenimentelor „Re:Imagine Brașov” în anul 2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.