Jandarmii brașoveni au donat sânge în cadrul campaniei naționale „Donează sânge! Salvează o viață!”

Jandarmii brașoveni au donat sânge în cadrul campaniei naționale „Donează sânge! Salvează o viață!”, acțiune ce se desfășoară la nivelul tuturor unităților Jandarmeriei Române.

Picătură cu picătură, mililitru cu mililitru, am reușit să strângem sângele salvator de viață pentru peste 300 de oameni care au așa mare nevoie de el.

Cei 102 jandarmi care au donat sânge zilele acestea, au făcut-o convinși că gestul lor mic cântărește foarte mult pentru viața celor care au nevoie de el.

Ne-am întărit rândurile nu numai în rândul personalului operativ, ci și în rândul donatorilor, noii noștri colegi alăturându-se entuziaști demersului nostru.

O parte din sângele donat ieri va ajunge la Vladimir Ștefan, un băiețel de 10 anișori diagnosticat cu leucemie și care se află internat la Spitalul de Copii Brașov. Are nevoie constantă de sânge din grupele O1 si A2 ambele negativ, de aceea vă îndemnăm sa dați o mână de ajutor.

Citeste și:  Peste 400 dintre cei mai puternici cicliști din Europa sunt așteptați la primul Campionat European de Mountain Bike din România

Pentru jandarmii brașoveni este cea de-a treia campanie de donare de sânge din acest an și vom răspunde prezent ori de câte ori putem ajuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.