JO 2024. Andreea Ana, în așteptarea recalificărilor de la lupte feminin

În optimile de finală de la lupte feminin, Andreea Ana (53 kg) a fost învinsă de Lucia Yamileth EPEZ GUZMAN din Ecuador, fără să reușească să câștige niciun punct. Scor final 0-7.

Acum sportiva română așteaptă cu emoție rezultatul meciului din semifinale dintre ecuadoriancă și Annika WENDLE din Germania, programat astăzi după ora 19.15 (ora României). Calificarea în finală a sud-americancei o poate trimite în recalificări pe Andreea Ana.

”A fost un meci greu, dar mă așteptam să fie așa. Mă așteptam însă la o evoluție mai bună din partea mea. Au fost mici greșeli care au făcut diferența. Acum aștept să văd dacă va merge în finală pentru că, așa cum arată tabloul, n-ar trebui să aibă probleme în semifinale.

Citeste și:  USR propune lege prin care universitățile să asigure 75% din locurile pentru stagii de practică studenților

Dar întrecerile olimpice sunt imprevizibile și deja au fost multe surprize. Faptul că am a fost penalizată nu consider că a fost neapărat corect, dar asta a fost decizia arbitrelor și o respect.

M-am mai întâlnit o dată cu ea și știam că este adversară puternică, dar aici este alt concurs. Am încercat să nu iau în calcul rezultatele pe care le are și să fac tot ce pot pentru a o învinge. Asta am putut astăzi”, a spus Andreea după meci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.