JO 2024: Băieții din barca de patru rame a României vor concura în recalificări la Jocuri, după o cursă plină de surprize în serii și încheiată pe locul 3

Băieții din barca de patru rame a României, Ciprian Tudosă, Andrei Mândrilă, Sergiu Bejan și Ștefan Berariu vor concura în recalificări la Jocuri, după o cursă plină de surprize în serii și încheiată pe locul 3.

Au plecat bine, au stat lângă adversari dar la jumătatea cursei au simțit cum o rafală de vânt i-a ținut pe loc. România a terminat după Noua Zeelandă și Marea Britanie, dar băieții știu că sunt resurse pentru a ajunge în lupta pentru medalii.

”Rafala de vânt de la jumătatea cursei ne-a destabilizat și nu ne-am mai putut reveni. Pe ultima parte am încercat să ne apropiem de Marea Britanie, am încercat să umplem spațiul dintre noi și englezi, dar se pare că 2.000 e mai aproape decât ne așteptam. A fost prima cursă la Jocurile Olimpice și după ziua de astăzi știm ce avem de făcut”, a recunoscut strocul Ciprian Tudosă.

Citeste și:  Sportivi din 15 ţări, la Râşnov, în weekend, la Cupa Mondială de vară la sărituri cu schiurile

”Era prea plictisitor să ne calificăm în finală, trăgând o singură cursă. Suntem antrenați ca după fiecare cursă să tragem din ce în ce mai bine, de aceeam am tot dublat. Suntem siguri că vom face o cursă bună în recalificări și vom îndepărta toate greșelile. Va fi bine, sunt convins de asta”, a adăugat Sergiu Bejan.

Băieții vor lupta pentru calificarea în finală, marți 30 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.