JO 2024. Kriszta Incze, oprită din drumul său spre medalia de bronz

Kriszta Incze, oprită din drumul său spre medalia de bronz, la Jocurile Olimpice de la Paris. În recalificările olimpice de la lupte feminin, categoria 62 kg, Incze a pierdut 0-2 meciul contra canadiancei, campioană mondială la U23, în limitele categoriei 62kg în 2021 și medaliată cu bronz în 2022. Visul la medalia de bronz al româncei a fost spulberat de această înfrângere în urma căruia Incze a părăsit competiția.

”A fost un meci foarte greu, cu o adversară foarte puternică și foarte rapidă”, a spus la finalul meciului Kriszta Incze

”M-a lovit la gură și la nas și a primit avertisment, dar astfel de lovituri fac parte din acest sport. Deocamdată sunt dezamăgită și nu pot să zic prea multe. Sunt supărată pentru că am venit aici pentru medalie, după trei ani de foarte multă muncă. Deocamdată am nevoie de o pauză și o să mă mai gândesc dacă voi continua. Planul ar fi să ne vedem și la Los Angeles. Dacă nu am luat aici o medalie, poate o să iau acolo”, a încheiat luptătoarea tricoloră.

Citeste și:  S-a stabilit data oficială pentru Black Friday 2024 în România

Peste câteva minute va intra pe aceeași saltea, Cătălina Axente. În limitele categoriei 76 kg, Cătălina o va întâlni în primul tur pe americanca Kennedy Alexis BLADES.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.